Top of Free Internet Radio content area
977music_26
cms_head_left

Stations reported as attack sites

cms_head_right
Home » Forums » Stations reported as attack sites
««   1  2  

brownsfan019
9-16-2010 (1:40 pm)
Nice find Blackwolf.  This will help a bit

Still reports that it's an 'attack page'.

Clicking why was this blocked will take you here:

http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://www.977music.com/flashplayer/alternative/4.html

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
9-16-2010 (1:54 pm)

Still reports that it's an 'attack page'.

Clicking why was this blocked will take you here:

http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://www.977music.com/flashplayer/alternative/4.html
Can't do anything about that.  Google has to index the site again and make sure we've removed it.  What I'm more interested in is if anyone is getting the Aleruon malware anymore?

Report Abuse     Send Message to User     Reply

BlackWolf
9-16-2010 (2:46 pm)
Can't do anything about that.  Google has to index the site again and make sure we've removed it.  What I'm more interested in is if anyone is getting the Aleruon malware anymore?

I opened the site with IE (Where I got the Malware) and I didn't receive anything yet.

The ad that look to be blocked is this one (http://media.fastclick.net/w/click.here?cid=29882&mid=67440&m=6&sid=2718&c=0&tp=8) on screen, you do have a gray square saying you have 1 message waiting... I know that ad is on the flashplayer also.



Report Abuse     Send Message to User     Reply

adangel
9-16-2010 (3:30 pm)
Can't do anything about that.  Google has to index the site again and make sure we've removed it.  What I'm more interested in is if anyone is getting the Aleruon malware anymore?
I haven't received anything since this morning :)  Ever since I did the scan and removal of 2 attempted Trojans, I have had a firewall up and have all blocked all pop-ups.  This seems to have worked as well as anything you did on your end, Jeff.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
9-16-2010 (6:35 pm)
I haven't received anything since this morning :)  Ever since I did the scan and removal of 2 attempted Trojans, I have had a firewall up and have all blocked all pop-ups.  This seems to have worked as well as anything you did on your end, Jeff.
Looks like it's finally calming down.  Thanks for everyone's patience.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

BlackWolf
9-17-2010 (9:23 am)
Looks like it's finally calming down.  Thanks for everyone's patience.
Hi Jeff,

Did you removed all the banner ? I don't see any this morning but the site works fine !

Report Abuse     Send Message to User     Reply

BlackWolf
9-17-2010 (9:43 am)
Hi Jeff,

Did you removed all the banner ? I don't see any this morning but the site works fine !
Forget it... I flushed my cache and log back on the site and they shows up... Sorry ! :-)

Report Abuse     Send Message to User     Reply

diNovoM
9-23-2010 (1:18 pm)
Forget it... I flushed my cache and log back on the site and they shows up... Sorry ! :-)
It's still blocked - sure you can use FF Addons like IETab or Disable the Warning and use AdBlock/NoScript/RequestPolicy (where you disable just the attackin ads) but none of the options are really clean/they should be only workarounds.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
9-23-2010 (1:41 pm)
It's still blocked - sure you can use FF Addons like IETab or Disable the Warning and use AdBlock/NoScript/RequestPolicy (where you disable just the attackin ads) but none of the options are really clean/they should be only workarounds.
I don't understand why you ae saying it's still blocked.  I just checked google's webmaster tools and the site is up and running fine.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

diNovoM
9-23-2010 (3:25 pm)
I don't understand why you ae saying it's still blocked.  I just checked google's webmaster tools and the site is up and running fine.
Ok, maybe that was me now - i checked again - so i set the checkbox - closed browser - running ccleaner - and now its working again as it did before.

Report Abuse     Send Message to User     Reply
««   1  2  

977music_58