Top of Free Internet Radio content area

Google Chrome

Home » Forums » Google Chrome

Epitaph
9-16-2010 (1:10 am)
Anyone using google chrome? Im getting a "malware detected" redirect when trying to access the site.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Queina
9-16-2010 (2:27 am)
I keep getting the same error. I'm suspecting that one of the ads has malware attached to it.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Adinnielicious
9-16-2010 (4:58 am)
I keep getting the same error. I'm suspecting that one of the ads has malware attached to it.
he, got the same thing

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
9-16-2010 (6:20 am)
he, got the same thing
It's been fixed.  Sorry for the problems.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Yoshi
9-16-2010 (10:16 am)
It's been fixed.  Sorry for the problems.
Still getting the message though - at 9:16AM Central time

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Queina
9-16-2010 (11:28 am)
Still getting the message though - at 9:16AM Central time
Yea I'm still getting it too and evidently it's messed with the point system too cause I had the flash player running for a few hours while I was doing homework and stuff and I come here to refresh to see how my points are doing and I only got like 50 points that whole time.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
9-16-2010 (9:57 pm)
Yea I'm still getting it too and evidently it's messed with the point system too cause I had the flash player running for a few hours while I was doing homework and stuff and I come here to refresh to see how my points are doing and I only got like 50 points that whole time.
This has been fixed now.  Sorry for the inconvenience.

Report Abuse     Send Message to User     Reply