Top of Free Internet Radio content area

Sound??? Is this happening to any1 else??

Home » Forums » Sound??? Is this happening to any1 else??

WhopperWCheese
1-12-2011 (8:52 pm)
Jeff:  My speakers r plugged in, sound is up, BUT whenever I listen to any of the stations, I DONT have sound...  PLEASE help me, thank you very much

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
1-12-2011 (10:19 pm)
Try rebooting your computer.  We aren't showing any problems.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

click67
1-12-2011 (10:24 pm)
Try rebooting your computer.  We aren't showing any problems.
what browser, version are you using?? What version flash player also>

Report Abuse     Send Message to User     Reply

WhopperWCheese
1-13-2011 (4:58 am)
what browser, version are you using?? What version flash player also>
I'm using Firefox4.0b9, and the l8est version of Flashplayer

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
1-13-2011 (5:12 pm)
I'm using Firefox4.0b9, and the l8est version of Flashplayer

We are going to make some changes late tonight and see if this helps.  Try back again tomorrow morning.

 



Report Abuse     Send Message to User     Reply

metraeus
1-13-2011 (9:02 pm)
I've been finding that for the last couple of days, the flash player will only play for a short while and then the sound cuts out. If I pause it and then hit "play" again, it will come back but it always only lasts for anywhere from a few seconds to a few minutes and then the sound cuts out again. I don't know if this is related to your problem or not.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

AudreyB
1-13-2011 (10:36 pm)
I've been finding that for the last couple of days, the flash player will only play for a short while and then the sound cuts out. If I pause it and then hit "play" again, it will come back but it always only lasts for anywhere from a few seconds to a few minutes and then the sound cuts out again. I don't know if this is related to your problem or not.
I've had the same problem during the day. Around 8pm ET it started to work normal for a couple of hours. Right now it's still shaky. Rebooting didn't have any effect on sound, and I have up-to-date FF and Flash player on my Mac.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

WhopperWCheese
1-17-2011 (7:55 pm)

We are going to make some changes late tonight and see if this helps.  Try back again tomorrow morning.

 

Its still happening Jeff...  And also it's NOT giving me any points...  I've been listening to the 80s for over 19hrs...  Please fix this Jeff, thank you very much....

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
1-18-2011 (4:34 pm)
Its still happening Jeff...  And also it's NOT giving me any points...  I've been listening to the 80s for over 19hrs...  Please fix this Jeff, thank you very much....
I can't fix something that isn't broken.  I'm not having any problems listening with the flash player and firefox.  I have the latest versions and there is nothing wrong on this end.  Unfortunately, something on your computer is blocking communication with our backend system.  Without being directly in front of your computer, I'm not going to be able to do too much.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

swissphoenix
1-26-2011 (1:34 am)
I can't fix something that isn't broken.  I'm not having any problems listening with the flash player and firefox.  I have the latest versions and there is nothing wrong on this end.  Unfortunately, something on your computer is blocking communication with our backend system.  Without being directly in front of your computer, I'm not going to be able to do too much.
i have this sometimes too my speaker stop working, most times it hase nothing to do with 977. when i disable and enable the speaker it works again. my gues is that something in windows crash and then windows forget that it should transfare music from the flashplayer  to the speaker

Report Abuse     Send Message to User     Reply