Top of Free Internet Radio content area
977music_26
cms_head_left

Profile Photo Loads

cms_head_right
Home » Forums » 977Music Chatter » Site Suggestions » Profile Photo Loads

2-22-2010 (11:53 pm)
Hi Every "Body" - I'm kind of new here and when I went to load my photo in my Profile t does not seem to want to take it. I'm NOT that ugly!! Anyway, anybody else having problems loading their photos when creating or updating their profiles? Let me know - PLYBALL

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Queina
2-23-2010 (2:30 pm)
Yea I had problems with mine when I first signed up too. And then for several days after, when I finally did get the pic up, it would occasionally disappear. So some days it'd be there and some days it wouldn't. It was super annoying but it seemed to of fixed itself after about a week.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
2-24-2010 (12:41 pm)

Please read the FAQ found here:

http://977music.com/faq.html



Report Abuse     Send Message to User     Reply

Queina
3-01-2010 (2:45 am)

Please read the FAQ found here:

http://977music.com/faq.html

Ok, but that doesn't explain how my pic would disappear and reappear every other day for like the first week. I uploaded it once. Guess it was just another one of those glitches.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

Jeff
3-01-2010 (10:03 am)
Ok, but that doesn't explain how my pic would disappear and reappear every other day for like the first week. I uploaded it once. Guess it was just another one of those glitches.
That's a new one.  Maybe one of the cluster servers for the site isn't updating.  I'll look into it.

Report Abuse     Send Message to User     Reply

977music_58